Wat mag u van ons verwachten?

Betrokken en bevlogen
Of u nu wordt verdacht van een verkeersovertreding, een eenvoudige mishandeling of van betrokkenheid bij een groot drugs- of fraudeonderzoek, Caspar Jansen en Jaap van Rooijen staan naast u. Ze beseffen hoeveel er voor u op het spel staat. Twee bevlogen strafrechtadvocaten, die hun gedegen juridische kennis inzetten om uw belangen tot het uiterste te verdedigen. 

Persoonlijke benadering
Jansen & Van Rooijen Advocaten is een klein kantoor, dat kiest voor een persoonlijke benadering. Niet alleen geldt dat voor Caspar Jansen en Jaap van Rooijen zelf, maar ook voor hun twee secretaresses. Zijn de advocaten even niet bereikbaar? Dan staat een van de secretaresses u te woord. Ook bij hen is uw vertrouwelijke informatie veilig.


Als gedwongen opname dreigt
Strafrecht is het specialisme van Jansen & Van Rooijen Advocaten. Daaronder vallen ook jeugdrecht en economisch strafrecht. Krijgt u of een familielid te maken met een gedwongen opname in een kliniek? Ook dan staan ze u bij.

Nationaal en internationaal
Caspar Jansen en Jaap van Rooijen treden voor u op in strafzaken door het hele land. Ook staan ze u bij in internationale strafkwesties zoals uitlevering, overleving en de internationale overdracht van strafvonnissen (zogeheten WETS- en WOTS-zaken). 


Geen verborgen kosten
Een kundig advocaat die weet wat hij doet en hoe hij u kan helpen: dat lijkt misschien onbetaalbaar. Maar Caspar Jansen en Jaap van Rooijen staan u bij tegen een scherp uurtarief, een vaste prijs of op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (pro deo). Dus ook wanneer u vast zit of weinig geld hebt, kunt u in aanmerking komen voor rechtsbijstand. Soms is die ondersteuning zelfs kosteloos. Zeker is dat u bij Jansen & Van Rooijen Advocaten precies weet waar u financieel aan toe bent. Bij dit kantoor geen verrassingen of verborgen kosten. Neem gerust contact op wanneer u hierover vragen heeft.


Liefde voor het vak
Bij Jansen & Van Rooijen Advocaten vindt u betrouwbare raadsmannen die houden van hun vak. Advocaten die hun kennis op peil houden en die – ook in uw belang - samenwerken met andere strafpleiters. Betrokken vakmensen die er voor u zijn als u ze nodig heeft, ook buiten kantoortijden.