Caspar Jansen

Voordat Caspar Jansen (1971) in 2006 koos voor de advocatuur, werkte hij tien jaar bij het Openbaar Ministerie in verschillende functies. Hij kent dus ook ‘de andere kant’ van het strafrecht. Hij treedt soepel en doeltreffend op in iedere strafzaak. Met maar één doel: de beste uitkomst voor zijn cliënt. Enkele steekwoorden die Caspar kenmerken: resultaatgericht, betrouwbaar en sociaal. 

jansen@jvr-advocaten.nl

Jaap van Rooijen

Na zijn studie begon Jaap van Rooijen (1978) in 2004 als advocaat-stagiair. Al snel specialiseerde hij zich in het strafrecht en groeide hij uit tot een strafpleiter die soepel zijn weg vindt in iedere strafzaak, groot of klein. Hij zet zijn cliënt altijd op de eerste plaats.
Enkele steekwoorden die Jaap kenmerken: gedreven, nauwgezet en oplossingsgericht.

vanrooijen@jvr-advocaten.nl

Ondersteuning

Het team van Jansen & Van Rooijen Advocaten bestaat ook uit twee juridische secretaresses. Ze zijn onmisbaar. Niet alleen voor de advocaten, maar net zo goed voor de cliënten van het kantoor. Deze betrokken en ervaren secretaresses zijn gepokt en gemazeld in de wereld van het strafrecht. Met veel van uw vragen kunt u daarom ook bij hen terecht. Net als voor de advocaten geldt voor de secretaresses: wat u vertelt is volledig geheim en vertrouwelijk.

info@jvr-advocaten.nl
Telefoon 013 532 10 50